Elvis Presley şi-ar fi înscenat moartea. Ce l-a determinat pe regele rock'n'roll să facă acest lucru

| 10 apr, 2014

Moartea celebrului artist Elvis Presley a produs tristețe  milioanelor de fani şi a născut foarte multe controverse cat și teorii ale conspirației care au încercat s-o explice. Numeroase supoziții care mai de care mai şocante, despre moartea sa, au văzut lumina zilei în acea perioadă şi se mențin chiar şi astăzi.

Cea mai cunoscută dintre teoriile despre moartea artistului este că nu ar fi murit în dată de 16 august 1977. Foarte mulţi apropiați ai “regelui” au declarat că ceea ce au văzut în sicriu nu a fost corpul lui Elvis. Nasul şi sprâncenele nu erau ale lui, ele având o altă formă, mâinile erau foarte moi pe când Elvis le avea foarte tari pentru că practicase artele marţiale. Cei mai mulţi au afirmat că în sicriu nu se afla Elvis ci o replică a sa, menită să inducă în eroare întreaga opinie publică cum că artistul ar fi murit, în timp ce el se afla în viaţă. Mai mult de atât o fostă iubită a lui Elvis a primit a doua zi după înmormântare un trandafir roşu cu o notă semnată “El Lancelot“, numele ei de alint pentru fostul său iubit, pe care nu îl ştia nimeni.

Dar de ce să-și însceneze moartea? Există două mari motive, unul se referă la faptul că în ultimele luni dinaintea morții sale tocmai pierduse 10 milioane de dolari dintr-o afacere imobiliară în care era implicată şi Mafia. În schimbul informaţiilor oferite justiției americane, i s-a oferit o nouă identitate şi implicit o nouă viaţă. Un al doilea motiv este faptul că greutatea sa corporală îl împiedicau să mai cânte atât de bine precum o făcea în tinerețe, iar showurile erau din ce în ce mai slabe. Moartea era cea mai la îndemână scuză pentru a salva o carieră muribundă.

Adevărul despre moartea lui Elvis Presley este departe de orice supoziție sau teorie a conspirației. Nimeni nu poate susţine cu exactitate ceea ce s-a întâmplat şi dacă regele muzicii rock’n'roll a murit cu adevărat în dată de 16 august 1977.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ