Șerban Mihăilescu: UNPR va obține cel puțin 10% din voturi la viitoarele alegeri

| 25 aug, 17:05

Vicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), senatorul Șerban Mihăilescu, a declarat marți, că formațiunea pe care o reprezintă se află într-o puternică ascensiune, iar în cazul unei participări pe cont propriu la alegerile locale viitoare, aceasta va obține minim 10% din voturile electoratului.

"În condițiile actualei piețe politice, 10% este un scor rezonabil, adică este o cifră rezonabilă pe care UNPR poate să o obțină", a afirmat Șerban Mihăilescu, senator de Botoșani.

Potrivit acestuia, UNPR 'are o reprezentare națională deosebită', devenind acum un partid cu filiale la nivelul fiecărei localități urbane sau rurale.

Mihăilescu a subliniat că decizia unei candidaturi a UNPR pe liste separate sau într-o alianță politică sau electorală nu a fost luată deocamdată, însă această temă va fi discutată și la Școala de vară a UNPR care va avea loc la Costinești la sfârșitul acestei săptămâni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ