Eroul de la Colectiv, CLAUDIU PETRE a murit. A fost identificat la IML

| 01 noi, 10:46

Claudiu Petre este mort. Tânărul blogger pasionat de rock a mers alături de prieteni în club Colectiv din Capitală pentru a lua parte la un concert rock. Tânărul a fost identificat la IML. Până ieri a fost de negăsit.

Băiatul a fost un adevărat erou pentru cei din locaţie. În momentul în care a văzut că prietenii săi nu au ieşit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe gânduri şi a intrat de două ori pentru a-i salva.

"Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă... Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară si s-a dus să mai salveze", a mărturisit prietena lui Claudiu, Flavia, pentru Ştirile Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

"A ieșit printre primii.Scăpase.Dar lăsase în urmă prietena și câțiva prieteni.N-a putut.A tras aer în piept...și a intrat.Și-a găsit prietena arzând.A salvat-o,a scos-o...și a intrat din nou.Să mai salveze.A mai salvat pe cineva.Și iar s-a întors în infern. Probabil că și pentru Dumnezeu a fost prea mult.Probabil că și Dumnezeu are limitele lui.
...n-a mai ieșit.Sacrificiul lui a salvat două vieți", a scris pe Facebook Albert Airabetian.

 

Pe 1 martie 2012, Claudiu a lansat o pagină pe reţeaua de socializare Facebook unde urca fotografii de la fiecare concert la care mergea, din pură pasiune, fără a avea o pretenţie financiară din partea artiştilor sau a organizatorii evenimentelor la care participa. În scurt timp, Claudiu a devenit foarte popular în lumea muzicii undergroud bucureştene printre artişti şi spectatori care foloseau pagina lui pentru a vedea cu alţi ochi spectacolul la care fuseseră cu o noapte înainte.

Aceasta este ultima fotografie făcută de Claudiu Petre

Din păcate pentru el şi pentru toţi cei care îi respectau munca pe care o făcea pentru o nişă muzicală foarte puţin exploatată de către mass-media românescă, incendiul nu a trecut fără să fie resimţit. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca ziua de 30 octombrie avea să fie ultima din viaţa lui.

A ieșit din CLUBUL COLECTIV, a reintrat, a salvat o fată. A lăsat actele și telefonul mobil unui prieten, a reintrat să mai salveze pe cineva. A fost scos mai mult mort decât viu! Timp de mai bine de 24 de ore, Claudiu a fost căutat de peste 1000 de persoane prin toate spitalele din Capitală, prietenii, admiratorii şi familia ţinându-se la curent cu informaţiile despre el fără să îşi piardă nici o secundă speranţa.

Din păcate, în dimineaţa zilei de duminică, toată lumea a rămas înmărmurită la aflarea veştii că dragul lor Cladiu se afla printre cele 4 cadavre neindentificate de la Institutul de Medicină Legală.

Mesajul prietenilor

Prietenii şi admiratorii lui Claudiu  nu se pot opri din postat pe pagina lui Claudiu mesaje de condoleanţe o dată la câteva minunte. Ai fost un om minunat, iar opera şi faptele tale vor rămână în inimile celor care te-au cunoscut pentru totdeuna.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ