Este INCREDIBIL! Ce poţi face dintr-un sul de HÂRTIE IGIENICĂ pus la fiert VIDEO

| 10 iul, 09:48

Desi pare ciudat, o simpla rola de hartie igienica i-a schimbat viata unei femei din Statele Unite.

Amber Mills era implinita pe toate planurile si avea o cariera de succes in cadrul Marinei Americane. Totul s-a naruit insa dupa ce s-a imbolnavit de scleroza multipla.

Din cauza bolii si-a pierdut serviciul si a ajuns somera, fiind nevoita sa se descurce singura cu 3 copii. Amber intrase in depresie, insa o provocare descoperita pe internet i-a starnit interesul: un concurs cu premii in bani in care trebuia sa realizeze o rochie din hartie igienica.

S-a inscris si a folosit o tehnica neobisnuita: a fiert hartia, a adaugat lipici dupa care a amestecat cele doua ingrediente foarte bine. A obtinut astfel o pasta foarte maleabila, cu ajutorul careia a inceput sa realizeze fel si fel de modele.

Ea a ajuns celebra datorita creatiilor sale si are din nou o viata normala si fericita.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 11:51
Mircea
Seriozitate maxima
Acum! Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ