Estrella Ştefănescu, şefa din CFR arestată pentru luare de mită, a fost eliberată de Curtea de Apel București

| 02 mar, 18:51

Estrella Ştefănescu, şefa din CFR arestată pentru luare de mită, a fost eliberată de Curtea de Apel Bucureşti (CAB), care a admis contestaţia ei şi a înlocuit măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Curtea de Apel Bucureşti a admis, la sfârşitul săptămânii trecute, contestaţia Estrellei Ştefănescu, şefa Serviciului urmărire transporturi din CFR, şi a stabilit ca aceasta să fie cercetată în arest la domiciliu.

Decizia de vineri a CAB este definitivă.

Estrella Ştefănescu şi omul de afaceri Iorgu Ganea, de la care aceasta ar fi primit mită pentru favorizarea firmelor lui la licitaţii, au fost arestaţi preventiv în 20 februarie. În ceea ce îl priveşte pe Ganea, magistraţii au dispus menţinerea arestului preventiv.

Estrella Ştefănescu este acuzată că ar fi favorizat Regiotrans şi RC-CF Trans, firmele oamenilor de afaceri Iorgu Ganea şi Costel Comana, în licitaţii, primind în schimb de la aceştia diverse bunuri şi servicii, printre care card de combustibil, cazări la pensiuni, telefoane mobile, dar şi bani pentru a participa la o nuntă în familie, se arată în documentele anchetatorilor.

 

Citeşte şi: STENOGRAME: Circuitul şpăgii în dosarul în care sunt implicaţi şefiI de la CFR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 19:49
FRATIA HOTILOR ???
CFR
“Curtea de Conturi a României confirmă jaful de la CFR Călători: patrimoniu neinventariat, contracte ilegale de închiriere şi achiziţii publice.

Artizanii acestui faliment programat cu buna stiinta sunt fostii directori , Valentin Dorobantu si mai nou Vasile Secara.
Insa, ceea mai mare vina pentru jaful de la CFR Calatori o au ministrii Transporturilor care s-a perindat la butoanele acestei institutii, adica Anca Boagiu, Alexandru Nazare, Ovidiu Silaghi, Relu Fenechiu, Ramona Manescu, Dan Sova si Ioan Rus.
De la finele lui 2012, presedintele Consiliului de Administratie de la CFR Calatori este foasta consiliera a lui Traian Basescu, Alexandrina Gatej, iar permanent in acest bord au fost protejata lui Radu Berceanu- Dana Galbeni Rachila, si jolly joker-ul feroviar, directorul general Claudiu Dumitrescu intrat de curand in vizorul DNA pentru spagi in dosarul Regiotrans Brasov.
In urma cu ceva timp, compania CFR Calatori a incredintat, FARA LICITATIE , catre societatea Informatica Feroviara(UNDE ESTE MARE SEFA , SOTIA FOSTULUI MANAGER PRIVAT”SMART” DE LA CFR CALATORI, DOROBANTU VALENTIN), suma de 7.200.000 de lei pentru servicii informatice. De ce nu s-a facut licitatie?
Numai fostul bos de la CFR Calatori, Vasile Secara, poate spune, dupa ce se va consulta cu stapana achizitiilor de la aceasta companie- Carmen Maria Popescu. Insa, nici pana in prezent, mersul trenurilor nu poate fi vizualizat on line, pe motiv ca site-ul este inactiv de un an de zile.
Poate Corpul de control al ministrului Ioan Rus va verifica si achizitiile “in totalitate legale” de la CFR Calatori pastorite de Carmen Maria Popescu, dar si aranjamentele acesteia cu Vasile Secara si Elena Miu. Ori poate se verifica cum un teren extrem de valoros de la Cluj al companiei CFR Calatori, a ajuns la un om de afaceri din anturajul lui Ioan Rus?

Ioan Rus impune omul UDMR în fruntea CFR Călători.
Ca sa fie sigur ca CFR Calatori va fi trasa pentru totdeauna in

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ