Eugen Tomac: AEP a emis o decizie nedreaptă, nelegală şi absolut fără nicio logică. Partidul are conducere legitimă

| 05 iul, 19:56

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a transmis miercuri că AEP a emis o decizie nedreaptă, nelegală şi absolut fără nicio logică, prin suspendarea acordării subvenţiei partidului, el precizând că formaţiunea are conducere legitimă. Tomac anunţă că vor utiliza toate mijloacele legale pentru a corecta această decizie absolut revoltătoare.

 

”AEP a emis o decizie nedreaptă, nelegală şi absolut fără nicio logică. Partidul are conducere legitimă şi a comunicat excelent timp de un an şi jumătate cu AEP. Nu avem nicio explicaţie raţională de ce a fost luată o asemenea decizie împotriva unui partid cu reprezentare europeană”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.
Liderul PMP arată că, după PSD şi PNL, Partidul Mişcarea Populară are cei mai mulţi aleşi locali în administraţia din România.
”Vom utiliza toate mijloacele legale pentru a corecta această decizie absolut revoltătoare”, mai menţionează Eugen Tomac.
Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a declarat miercuri pentru agenţia News, că instituţia a decis să suspende plata subvenţiei către Partidul Mişcarea Populară, în urma litigiului privind conducerea formaţiunii, între fostul preşedinte Cristian Diaconescu şi noua conducere, aleasă de Congres, în persoana liderului Eugen Tomac, care nu a fost soluţionat şi se află încă în instanţă. Preşedintele AEP precizează că banii vor fi transferaţi formaţiunii după soluţionarea acestui litigiu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ