EURO 2016: Rusia, amendată cu 150.000 euro, riscă descalificarea în cazul unor noi incidente

| 14 iun, 14:32

Rusia a primit de la UEFA o sancțiune de excludere cu suspendare, din cauza violențelor provocate de fanii săi pe stadionul Velodrome din Marsilia, la meciul de sâmbătă Anglia-Rusia (1-1), iar în cazul unor noi incidente pe stadioane va fi exclusă de la turneul final al EURO 2016, relatează AFP.

UEFA a precizat că Rusia a primit o amendă de 150.000 euro, din cauza incidentelor provocate de fani pe stadion, pentru utilizarea artificiilor și a conduitei rasiste a fanilor. Comisia de Etică a UEFA a impus, de asemenea, o sancțiune de descalificare cu suspendare a echipei Rusiei până la finalul EURO 2016 din Franța.

''Sancțiunea de excludere va fi impusă dacă incidente de natură similară provocate de fani vor avea loc pe stadion la oricare din meciurile pe care le va disputa Rusia în timpul competiției'', se arată în comunicatul UEFA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 16:13
edudgeLix
stromectol pills for lice
The basic current of CFBE cells was inhibited by 300 ОјM NPPB Fig stromectol order

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ