Eurobarometru: 60% dintre români nu fac niciodată sport

| 24 mar, 2014

Conform rezultatelor unui sondaj Eurobarometru privind sportul si activitatea fizica, 59% dintre cetatenii Uniunii Europene nu fac niciodata sport sau rareori desfasoara activitati sportive, in timp ce 41% fac sport cel putin o data pe saptamana. In Romania, situatia este urmatoarea: 60% dintre romani nu fac niciodata sport.

Europa de Nord sta mult mai bine

Europa de Nord este mult mai activa fizic decat sudul si estul. 70% dintre respondentii din Suedia au declarat ca fac sport sau activitati fizice cel putin o data pe saptamana, plasandu-se cu putin inaintea Danemarcei (68%) si Finlandei (66%) si fiind urmata de Olanda (58%) si Luxemburg (54%), informeaza hotnews.ro

 

Bulgaria, lider la in clasamentul celor care nu fac sport

La cealalta extrema a clasamentului se afla Bulgaria, unde 78% dintre persoane nu fac niciodata sport sau activitati fizice, urmata de Malta (75%), Portugalia (64%), Romania (60%) si Italia (60%).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ