Eurocampionii PNL își dau cu stângu-n în dreptu’ - mută Marea Britanie în Europa Centrală

| 15 mai, 2014

PNL a înregistrat încă o gafă de proporții în această campanie pentru europarlamentare! Încurcați în stategii de forțare a creșterii în sondaje, consultanții PNL trădează lipsa de originalitate, dar și lipsa de capacitate în a aduce în atenție un mesaj direct și puternic pentru  cetățeni. Se pare că eurocampioni liberali sunt campioni în gafe memorabile!

Temele alese de către PNL pentru euro-alegeri nu au nicio legătură cu Uniunea Europeană și cu politicile europene, însă liberalii le consideră esențiale pentru bunul mers al țării noastre. În acest fel s-a ajuns ca una dintre temele abordate de către partidul lui  Crin Antonescu să fie „Votează ora Europei! Schimbă ora României!”.

Conform acestei idei, ora României ar trebui să fie schimbată astfel încât să se plieze cu ora Europei Centrale. Asta înseamnă cu o oră în urmă față de cea actuală. Însă fusurile orare tind să le dea bătăi de cap liberalilor! În clipul de promovare a acestei teme, strategii liberali au comis o gravă greșeală.

La secunda 45 a clipului, care se dorea a fi unul foarte atractiv și cu priză la electorat, PNL a dat cu stângu în dreptu – au mutat Marea Britanie în Europa Centrală doar dintr-o mișcare!

Cei care au făcut clipul au introdus o imagine cu celebrul Big Ben din Londra, dar acesta nu prea are legătură cu fusul orar la care Crin Antonescu vrea să  treacă România. Britanicii au ora setată cu 2 ore în urmă față de cea din România și cu o oră în urmă față de CET.

Dar strategii lui Crin Antonescu au comis greșeli chiar și copilărești! Răspunsul liberalilor la utilizarea de către PSD a sloganului „USL trăiește!” a fost unul ce a scos la iveală adevărul pur pe care acoliții lui Antonescu tot încearcă să-l îngroape.

Replica liberalilor a fost „Elvis trăiește – USL trăiește!”, ce poate fi tradusă prin faptul că USL rămâne un brand iubit de electoratul român, chiar dacă liberalii au forțat ruperea Uniunii, așa cum Elvis „regele rock’n’roll” a rămas cu drag în imaginea iubitorilor rock’n’roll-ului.

Cert este că eurocampionii PNL pierd prin această stategie deficitară și prin aceste gafe! Un mesaj mai simplu ar fi avut impact mai mare. PNL vrea să schimbe ora României astfel încât Antonescu să doarmă mai mult!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 2014
cantautor
"Cert este că eurocampionii PNL pierd prin această stategie deficitară și prin aceste gafe! Un mesaj mai simplu ar fi avut impact mai mare"
are dreptate Dl Sultanescu...
liberalii sunt consiliati gresit..
propun Dlor Antonescu si Iohannis sa angajeze firma de consultanta a lui Sultanescu..
n-ar fi conflict de interese:sotul ar lucra pentru o parte si sotia pentru cealalta parte...
Bogdan Teodorescu ar putea lucra pentru ambele..e mai voinic
15 mai, 2014
fan Sultanescu
am ales Sabina Fati deoarece este simpatia lui Ferenczy
Sabina Fati-Romania libera
“Corina Crețu, pupila fostului președinte Ion Iliescu, se află în fruntea listei de candidați PSD pentru alegerile europarlamentare. Este disciplinată, supusă și consecventă. Ion Iliescu a descoperit-o la începutul anilor ’90, când era ziaristă începătoare, și a plăcut-o fiindcă era politicoasă, nu punea niciodată întrebări enervante și nu doar că nu se pierdea cu firea când vedea oameni importanți, ci avea chiar o slăbiciune față de cei cu funcții mari, slăbiciune care a fost scoasă probabil la suprafață de amici de partid, atunci când ea aspira să fie ministru de Externe. Corespondența privată dintre Corina Crețu și Colin Powell, fostul șef al diplomației americane, în care doar ea era insistentă și îi trimitea fotografii în costum de baie, a fost însă pusă sub semnul întrebării de Mihai Pacepa într-o altă cheie: „Să fi fost cochetăriile sale cu Corina Crețu scheletul din dulapul lui Powell, din cauza căruia acesta a refuzat cu încăpățânare să candideze la președinție? Să fi fost doar un flirt neînsemnat, pe internet, între un oficial al SUA și o tânără blondă socialistă, agent al unei alte țări? Sau a fost o operațiune pentru recrutarea și compromiterea generalului Powell, care ar fi fost una dintre cele mai îndrăznețe acțiuni de subminare a securității SUA?“ (wnd.com).”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ