Europarlamentar ROMÂN, noul purtător de cuvânt al Partidului Popular European. Despre cine este vorba

| 22 ian, 18:36

Europarlamentarul Siegfried Mureşan este noul purtător de cuvânt al PPE. "Voi lucra alături de el şi îi urez mult succes în îndeplinirea atribuţiilor sale", a anunţat preşedintele PPE pe reţelele de socializare.

Informaţia a fost confirmată şi de europarlamentarul român într-o postare pe reţelele de socializare: "Preşedintele PPE, Joseph Daul, a anunţat astăzi numirea mea drept purtător de cuvânt al PPE. Obiectivul meu este promovarea principiilor şi activităţii PPE în întreaga Europă."

Citeşte şi: Europarlamentarul PMP Siegfried Mureșan, făcut de râs la Bruxelles

Siegfried Mureşan a fost ales europarlamentar anul trecut, fiind plasat pe locul al doilea pe lista PMP, după Cristian Preda.

PPE este un partid de centru-dreapta european. Acesta este considerat ca fiind cel mai influent partid european, cu cea mai bună reprezentare în cadrul Comisiei Europene.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ