Europarlamentarul Carmen Avram: "Nicuşor Dan e o struţo-camilă. O susţin pe Gabriela Firea"

| 04 sep, 10:16

Europarlamentarul Carmen Avram a declarat, pentru RomâniaTV.net, că o susţine pentru Primăria Capitalei pe actualul primar, Gabriela Firea, motivându-şi alegerea pentru că aceasta a organizat traficul din Bucureşti, cu toate că europarlamentarul stă în Voluntari şi nu foloseşte transportul în comun.

"În primul rând, Gabi Firea e un om onest. Este singurul primar pe care l-am văzut în Bucureşti care a comunicat în permanenţă şi a fost transparent", a spus Carmen Avram.

Rugată să spună care ar fi două realizări din mandatul de primar al Gabrielei Firea, europarlamentarul PSD a spus: "Gabi Firea a reuşit să organizeze puţin traficul, transportul public în Bucureşti.

Reporter: Îl folosiţi?

Nu. Eu nu stau în Bucureşti. Nu folosesc transportul public pentru că merg cu maşina, dar mă uit pe stradă şi îmi place ce văd. În al doilea rând, a început Centura Capitalei. Este primul om care s-a apucat de construcţia asta", a declarat Carmen Avram pentru RomâniaTV.net.

În privinţa contra-candidatului Gabrielei Firea, europarlamentarul consideră Nicuşor Dan este o "struţă-cămilă".

"Acest partid care guvernează şi este foarte mândru de el n-a reuşit să dea Bucureştiului un primar, o nominalizare de primar. Au fost nevoiţi să ia pe cineva de la un partid care e la jumătate, să spunem. Ai luat un soi de struţo-cămilă, un om care nu e nici al tău, nici al altora. Nicuşor Dan? Struţo-cămilă? Da. PNL şi USR-ul sunt într-un conflict deschis peste tot în ţară", a explicat Carmen Avram.

În cazul în care fi din nou jurnalist, Carmen Avram a precizat că l-ar întrebat pe Klaus Iohannis în cadrul unei conferinţe de presă "de ce nu îi iubeşte pe români".

"De ce nu iubeşte România? De ce nu îi iubeşte pe români? N-am votat cu Klaus Iohannis, dar i-am dat un cec în alb. (...) N-am folosit niciodată în public limbajul pe care domnul preşedinte îl foloseşte la adresa PSD şi la adresa mea.

Domnul preşedinte mă jigneşte în fiecare speech pe care-l ţine. (...) De fiecare dată când vorbeşte despre PSD în termenii în care vorbeşte, vorbeşte şi despre mine. Eu sunt doar un roman", a spus europarlamentarul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ