Europarlamentarul USR Vlad Botoş: Guvernul suedez sprijină aderarea României la spaţiul Schengen

| 15 noi, 18:53

Europarlamentarul USR Vlad Botoş a anunţat că guvernul suedez sprijină aderarea României la spaţiul Schengen, în contextul în care, eurodeputata Karin Karlsbro a precizat că în interiorul guvernului de Stockholm s-a ajuns la o înţelegere favorabilă în privinţa acestei aderări.

 

„Guvernul suedez sprijină aderarea României la spaţiul Schengen. Colega mea de la Liberalerna, Karin Karlsbro ne anunţă că în interiorul guvernului de Stockholm s-a ajuns la o înţelegere favorabilă României în privinţa intrării în Schengen. Partenerii noştri din RENEW au depus eforturi substanţiale ca să se ajungă la acest deznodământ”, a scris Vlad Botoş, marţi pe Facebook.
El a mai spus că „poate n-ar fi rău ca domnul Ciolacu şi pesediştii domniei sale să discute cu partenerii lor şi să clarifice lucrurile”.
„În acest moment socialiştii suedezi participă la eforturile de construire a unei coaliţii parlamentare care să oprească aderarea României şi Bulgariei. USR depune toate eforturile pentru aderarea României la Schengen şi cred că nu e prea mult dacă aşteptăm ca acelaşi lucru să îl facă orice partid românesc”, a completat eurodeputatul USR.

 

Tag-uri: Vlad Botoş
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ