Eurovision 2014. Ordinea finalistelor. Ponta îi susține pe Paula Seling și Ovi

| 10 mai, 2014

Eurovision 2014. A fost stabilită ordinea finalistelor, într-un spectacol care va dura 3 ore şi jumătate și va fi transmis în direct la televiziune pentru un public estimat de 100 de milioane de telespectatori.

FINALA EUROVISION 2014: În concurs vor intra, în această ordine, cele 26 de finaliste: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino, Marea Britanie.

Show-ul finalei, ce va dura 3 ore şi jumătate, va fi transmis în direct la televiziune pentru un public estimat de 100 de milioane de telespectatori.

Victor Ponta a mers la Copenhaga pentru a susține echipa României și s-a fotografiat alături de reprezentanții noștri, Paula Seling și Ovi.

Deja 50 la sută din punctajul pentru concurenţii din finală a fost acordat vineri seară, la repetiţia a doua pentru finală, când juriile de experţi din cele 37 de ţări participante au acordat note pentru prestaţiile artiştilor. Notele vor rămâne secrete până la anunţarea rezultatelor finale, în noaptea de sâmbătă. Notele experţilor vor fi completate de punctajul acordat în urma votului publicului. Publicul din ţările participante va vota într-un interval de 15 minute, de când gazdele spectacolului vor anunţa 'Start vot!'. Fanii pot vota prin sms, telefon sau aplicaţia specială Eurovision, dar nu pentru ţara din care votează.

Mai multe, pe RomâniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ