Udrea: Victor Ponta este o piază rea pentru România. Sper că nu merge la Madrid să îi poarte ghinion lui Halep

| 11 mai, 2014

Liderul PMP, Elena Udrea, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care subliniază cine este vinovat de clasarea României pe locul 12 la Eurovision. "Victor Ponta este o piază rea pentru România. De fiecare dată când participă la un eveniment în care ţara este reprezentată, ghinionul se ţine scai de ai noştri", punctează Udrea.

Elena Udrea ştie de ce s-a clasat România pe locul 12 la Eurovision. Vinovatul de serviciu este Victor Ponta, care aduce ghinion României, susţine liderul fără funcţie al PMP, Elena Udrea.

"De fiecare dată când participă la un eveniment în care ţara este reprezentată, ghinionul se ţine scai de ai noştri. Aşa se face că, în martie, echipa de rugby a pierdut la Tbilisi Cupa Europeană a Naţiunilor în faţa Georgiei după un meci la care a participat Premierul, iar finala Eurovision din Danemarca de aseară nu a făcut nici ea excepţie. Cu Victor Ponta în gradena susţinătorilor în ziua în care un vicepremier rus ameninţa că va survola România cu un bombardier, Paula Seling şi Ovi s-au clasat abia pe locul 12, deşi erau favoriţi", scrie Udrea pe Facebook.

"Îi cer public Primului ministru să ne spună costurile de deplasare la Copenhaga şi cine a plătit pentru a înţelege românii câţi bani se duc pentru ca Victor Ponta, în goana sa nebună după imagine, să fie piază rea pentru toţi reprezentanţii noştri. Sper că nu merge astăzi la Madrid să îi poarte ghinion Simonei Halep!", a conchis Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ