Traian Băsescu, după ce a fost huiduit: Ştiu că Voiculescu i-a trimis

| 10 mai, 2014

Traian Băsescu a fost huiduit la Arad, în timpul vizitei sale la un târg educaţional. Şeful statului a luat parte la dezbaterea "Integrarea tinerilor în piața muncii prin crearea de locuri de muncă, investiții și creștere economică" organizată de Fundația "Mișcarea Populară".

Mai multe persoane l-au huiduit pe Traian Băsescu, sâmbătă, la Arad, informează România TV. Preşedintele a mers la Arad pentru a participa la un centru expoziţional. Cei prezenţi la intrare au scandat "Jos Băsescu".

Preşedintele Train Băsescu nu a rămas fără reacţie incident şi a declarat că "protestatarii sunt oamenii lui Voiculescu".

Referindu-se la calitatea învăţământului românesc, Traian Băsescu a spus că nepoţica lui, Sofia, va învăţa la o şcoală din România, cu condiţia ca învăţământul românesc să se schimbe.

Traian Băsescu a declarat, la Arad, că Guvernul de la Bucureşti ignoră evoluţia României în contextul european şi că acesta nu ţine cont de obiectivele europene. "Asta este ceea ce nu se dezbate în România, că totul ţine de Guvernul de la Bucureşti. Inclusiv Guvernul de la Bucureşti ignoră evoluţia României în concertul european şi în baza unor regulamente europene a unor obiective europene. Pentru a pregăti câteva pagini, au trebuit studiate vreo 700-800 de documente europene, în încercarea de a face o sinteză acceptabilă public, pentru că vocabularul birocraţilor de la Bruxelles este unul ermetic, iar politicienii din România, pentru că nu îl înţeleg, îl ignoră.

Orice român depinde ce de face Guvernul din România şi de ce face UE. Ni se pare că avem o cheie de boltă a poziţie Guvernului atunci când vorbim despre ce se întâmplă în România, atunci când vedem bugetul. Acest buget nu poate să fie unul în aer, este intergrat într-un proces european şi va aduce satisfacţie maximă românilor, atâta timp cât îşi respectă obectivele la care Romania s-a angajat", a declarat şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a venit la Arad cu acelaşi avion cu Elena Udrea. Elena Udrea participă împreună cu preşedintele României la acelaşi eveniment.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mai, 2014
PEDAGOGUL
Basescu - cancerul societatii romanesti
Cancerul societatii romanesti spune lucruri trasnite. Nimic nou sub soare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ