Băsescu: Statul este ineficient pentru că nu acceptă să fie gestionat de oameni competenţi

| 11 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Timişoara, că statul este ineficient pentru că nu acceptă să fie gestionat de oameni competenţi iar în funcţiile de conducere sunt numiţi de multe ori oameni politici care nu sunt întotdeauna şi cei mai buni specialişti.

Traian Băsescu a dat ca exemplu, printre altele, faptul că instituţiile statului au ajuns să fie considerate 'moşii ale partidelor', fiind nevoie ca Serviciul Român de Informaţii să intervină în rezolvarea unor cazul de evaziune fiscală, şi nu instituţiile statului care au această îndatorire.

În altă ordine de idei, Traian Băsescu a mai declarat că în ultima zi de mandat va reveni la Sânnicolau Mare, localitate în care a decis să mai candideze la un mandat de preşedinte, potrivit Agerpres.

Şeful statului a fost invitat de Filiala Timiş a Fundaţiei 'Mişcarea Populară' la o dezbatere cu tema 'Continuăm reforma statului', la care participă şi candidatul PMP pentru funcţia de deputat al Colegiului 3 Timişoara, Daniel Funeriu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ