Evadare spectaculoasă din arestul Poliției! Un bărbat s-a folosit de identitatea altui deținut pentru a ieși din arest

| 25 mai, 08:44

Un bărbat a reușit să evadeze, marți seară, după ce a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Bărbatul a fost arestat preventiv, dar și-a atribuit identitatea altei persoane private de libertate, care urma să fie eliberată la expirarea ordonanței de reținere, informează Poliția Capitalei.

Evadarea a avut loc Capitalei în momentul în care a fost declanșată procedura de punere în libertate a celui reținut și i-a indus în eroare pe agenți, declarându-și în mod fals identitatea.

Pentru a fi credibil, bărbatul s-a îmbrăcat în hainele celuilalt bărbat și avea asupra sa documentele celui care trebuia să fie pus în libertate. Mai mult, cei doi seamănă și din punct de vedere fizic.

Unitatea de parchet competentă a fost sesizată în acest caz, iar în prezent se efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs acest incident, precum și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare și de fals privind identitatea.

Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul evadat a fost dat în urmărire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ