EVENIMENT. Celebra trupă SONATA ARCTICA vine la Bucureşti

| 16 apr, 16:22

Una dintrele ce mai populare și iubite trupe de power metal, SONATA ARCTICA, cântă la București pe 15 iulie la Arenele Romane din București în cadrul unui afterparty oficial al celui mai mare festival din capitală, METALHEAD Meeting 2015 !

Cu nouă albume la activ și turnee alături de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, finlandezii cântă în premieră la Arenele Romane alături de alte două trupe pe care le vom anunța în curând. Combinând power metalul cu symphonic și progressivem Sonata Arctica promit un show de zile mari pe 15 iulie, un adevărat Best Of al carierei de 20 de ani a trupei.

Bilete earlybird în număr limitat la 200 de bucăți de fiecare categorie au prețuri speciale de 50 de lei Acces General respectiv 70 de lei Golden Circle și pot fi găsite pe www.iabilet.ro și în rețeaua www.iabilet.ro/retea mai exact în magazinele Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ BOX și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din toată țara.

După epuizarea acestora, biletele vor costa

— 60 de lei respectiv 80 de lei Golden Circle până pe 1 iulie

— 65 de lei respectiv 85 de lei Golden Circle până pe 15 iulie

— 70 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle în ziua concertului și la intrare

Numărul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ