EVZ: Marian Vanghelie vrea să cumpere postul de televiziune Realitatea TV

| 05 aug, 2013

Potrivit unor surse din piața media, Marian Vanghelie s-a întâlnit în weekend-ul trecut, la Monaco, cu unul dintre reprezentanții postului de televiziune. Cei doi au semnat un act de preluare a postului tv de către primarul sectorului 5.

Marian Vanghelie nu a putut fi contactat pentru a confirma informația. În luna mai 2013, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a aprobat modificarea acţionariatului Realitatea TV, Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru fiind acţionarii majoritari ai societăţii Realitatea Media SA. Elan Schwartzenberg şi copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu nu mai au nicio participaţie la societatea care deţine licenţa televiziunii, informează EVZ.ro

Două săptămâni mai târziu, pe 14 iunie 2003, Cosmin Gușă anunța că părăsește poziția de director editorial al Realitatea TV, iar locul său este preluat de un consiliu editorial format din trei persoane.

Compania anunța într-un comunicat că Gușă și familia sa se vor muta la Oradea, începand cu 1 iulie, el urmând să activeze în domeniul universitar și sa scrie o carte.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ