EXATLON. Cine este primul concurent eliminat

| 05 sep, 10:16

EXATLON. Competiția Exatlon a început cu multă tensiune chiar din prima săptămână. Astfel că, echipa Faimoșilor a spus adio unui concurent care în final s-a duelat cu Lili Sandu.

Atât Lili Sandu, cât și Silvia Stroescu s-au confruntat cu probleme medicale de-a lungul edițiilor difuzate ale concursului, una dintre cele două a fost nevoită să părăsească Exatlon.

A fost vorba de noroc sau de mai multă singurantță, iar Lili Sandu a reușit să o învingă pe Silvia Stroescu în confruntarea definitorie. Silvia Stroescu a trebuit să spună la revedere colegilor de echipă. Monica Roșu și Lili Sandu s-au despărțit de Silvia cu lacrimi în ochi.

"Îmi este foarte greu să mă despart de ele (n.r.- de Lili și de Monica), dar știu că nu vor sta o veșnicie aici. Mă bucur că am avut ocazia să fiu aici alături de oameni frumoși. Glezna mi-a făcut probleme. Mă bucur că am făcut parte din această echipă. Le doresc colegilor să ajungă în casa aceea (n.r.- în vilă)", a fost prima declarație a Silviei Stroescu dupa eliminare.

Tag-uri: Exatlon, lili sandu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ