Există profesorii care nu vor să predea online. Ludovic Orban: "Vor fi luate măsuri în acest sens"

| 21 sep, 10:02

Premierul Ludovic Orban spune că vor fi luate măsuri acolo unde se descoperă că există cazuri în care profesorii nu vor să predea online, după ce cu o zi înainte surse din Ministerul Educaţiei afirmau că se caută soluţii juridice pentru a obliga, prin lege, toate cadrele didactice să predea online.

"Nu pot să îmi imaginez că un profesor poate să refuze să predea. Vom lua măsurile legale care se impun! Dacă va fi necesar să facem modificări, vom face modificări (n.red. la Legea educației). Nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva puncte de vedere, dar majoritatea profesorilor s-au adaptat, evoluează și realizează misiunea pe care o au, de a educa copiii", a declarat, luni dimineaţă, Ludovic Orban, potrivit RomâniaTV.net.

Surse din cadrul Ministerului Educaţiei au declarat că multe cadre didactice nu vor să predea online. La minister, au ajuns şi cereri absurde, potrivit publicației citate: unele cadre didactice au condiţionat predarea pe internet de plata chiriei la locuinţa în care stau sau au cerut drepturi de autor.

"Surse din cadrul MEC au declarat pentru Europa FM că instituţia caută soluţii juridice să oblige, prin lege, toate cadrele didactice să predea online. Chiar mâine (luni, n.r.), reprezentanţi ai MEC se vor întâlni cu cei ai Autorităţii pentru Protecţia Datelor Personale pentru a găsi soluţii menite să prevină eventuale procese intentate de cadrele didactice care nu vor să apară în faţa camerelor video", scrie Europa FM.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 18:39
edudgeLix
stromectol zonder recept
who manufactures stromectol Never being pregnant

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ