Experţii Comisiei Europene caută "arma crimei" la Bucureşti, după mutilarea justiţiei

| 04 oct, 13:01

În timp ce Tudorel Toader se află la Strasbourg alături de Viorica Dăncilă, experții Comisiei Europene sunt în țară pentru a analiza evoluția justiției în România.

Experţii MCV vor fi prezenţi astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce ieri au fost atât la Ministerul Justiţiei, cât şi la Consiliul Superior al Magistraturii.

Scopul experţilor este de a analiza ultimele evolutii pe starea justiţiei din România mai ales că va veni un nou raport MCV, un raport care arata dacă ţara noastră se apropie de cele 12 recomandări pe care le au făcut experţii europeni cu privire la sistemul judiciar din ţară.

Rămâne de văzut cum va fi raportul MCV, pentru că nu sunt semne că va fi unul pozitiv pentru ţara noastră după criticile venite din Parlamentul European şi din partea numărului 2 din CE, Frans Timmermans.

Tag-uri: MCV, Tudorel Toader
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ