Incendiu la un depozit de pe platforma Aro Câmpulung. În depozit sunt 3.700 tone de deşeuri, inclusiv cianuri

| 02 oct, 2013

O explozie a avut loc, miercuri, la depozitul de deşeuri de pe platforma Aro Câmpulung. Patru persoane au fost rănite, informează România TV.

Patru oameni, dintre care trei pompieri, au fost răniţi grav în urma deflagraţiei, informează Româniatv.net.

"Trei pompieri în timpul intervenţiei au fost prinşi de suflul unei explozii, sunt stabilizaţi şi cred că unul dintre ei e intrat într-o intervenţie chirurgicală. La spital s-a deplasat domnul prefect şi ţinem legătura. Cei trei sunt stabilizaţi, au purtat echipament de protecţie. Cianurile ni s-a transmis că sunt depozitate într-o altă locaţie. Nu trebuie să-şi facă lumea probleme, dar in orice fum există toxicitate. Reprezentanţii Gărzii de Mediu ne-au confirmat că nu sunt semnalate depăşiri. Aşteptăm analizele", a declarat, la România TV, Călin Andrei, primarul localităţii Câmpulung.

În depozitul care a luat foc erau şi cianuri, încă nu se poate spune dacă şi aceste substanţe au luat foc. Aproape toţi pompierii din Argeş au fost trimişi să stingă focul, în plus, au fost chemate şi autospeciale din Vâlcea.

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţa, la un depozit de deşeuri toxice în Câmpulung. Fumul gros care se întinde deasupra oraşului este foarte toxic. Prefectul de Argeş susţine că sunt în jur de 3.700 de tone de deşeuri, inclusiv cianuri.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ