Explozie puternică la Combinatul Mechel din Târgoviște

| 26 aug, 2013

Cinci persoane au fost rănite, doi dintre aceștia fiind trimise de urgență la București pentru a primi ajutor medicale, în urma unei explozii la Combinatul Mechel Târgoviște.

Conform primelor informații, explozia a fost provocată de la o butelie situată sub unul dintre cuptoare. Printre victime este și un inginer. Dintre cele cinci victime, două au fost trimise la Spitalul de Arși din Capitală, în timp ce ceilați trei au fost internați la Spitalul Județean din Tîrgoviște.

Conducerea combinatului nu a transmis nici un fel de informații cu explozia care se pare că s-a produs în jurul prânzului.

Potrivit reprezentanților de la Ambulanța Târgoviște, victimele au fost duse la spital cu mașini din combinat și nu au fost solicitate ambulanțe de aici. "Au fost primite două solicitări de la UPU Târgoviște pentru transferul a doi pacienți arși. Unul va fi transportat cu un echipaj cu medic, iar celalt cu un echipaj simplu cu asistenți. Unul dintre ei este stabil, celălalt are arsuri de gradul doi pe mâini și torace", a declarat un medic de la SAJ Târgoviște pentru Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ