Extragerile la Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii decembrie vor avea loc duminică

| 15 ian, 17:04

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) organizează o nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale duminică, 17 ianuarie 2016, pentru bonurile emise între 1 și 31 decembrie 2015, se arată într-un comunicat al MFP.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei din care vor fi acordate maximum 100 de premii.

'Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17,00. Selecția câștigătorilor se face în două etape. Prima va avea loc duminică, 17 ianuarie a.c., și va consta în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câștigătoare', se menționează în comunicatul MFP.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si al C.N. Loteria Romana pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Pe de altă parte, Ministerul anunță, prin intermediul comunicatului de presă, că a virat vineri, 15 ianuarie, sumele aferente premiilor acordate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale din data de 18 octombrie 2015, la care au participat bonurile emise în septembrie 2015.

'Pentru această extragerea au fost depuse, în termenul legal de 30 de zile, 26 cereri de revendicare, însoțite de bonuri câștigătoare — emise în data de 16 septembrie 2015 și cu valoarea de 274 lei. Ministerul Finanțelor Publice a achitat 24 de premii în conturile bancare indicate de câștigători, în sumă netă de 32.404 de lei pentru fiecare. Suma a rezultat după reținerea impozitului prevăzut de reglementările în vigoare', se mai arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ