Fabrică de ţigări clandestină, descoperită în Voluntari

| 09 iul, 2013

O fabrică de ţigări clandestină a fost descoperită de poliţiştii ilfoveni, luni seară, în Voluntari, iar patru bărbaţi, care deţineau tutunul şi utilajele găsite de oamenii legii, sunt urmăriţi penal în acest caz, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Potrivit sursei citate, luni seară, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din oraşul Voluntari a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat pompieri şi poliţişti, care au descoperit în imobilul respectiv 280 kilograme de tutun foi şi tocat, precum şi utilaje artizanale destinate confecţionării de ţigarete.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tutunul şi utilajele aparţin lui C. I., de 25 de ani, B. M., de 35 de ani, ambii din judeţul Vaslui, G. S., de 62 de ani, şi P. M., de 24 de ani, din Bucureşti, care locuiau fără forme legale în imobil, precizează sursa citată.

Faţă de cei patru bărbaţi s-a dispus începerea urmăririi penale pentru evaziune fiscală şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile. B. M. va fi prezentat instanţei de judecată, marţi, cu propunere de arestare preventivă.

Tag-uri: evaziune, tigări
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ