FABULOS! Alin Cocoş, arestat la domiciliu, a făcut chef de ziua sa

| 06 apr, 09:02

Alin Cocoş a împlinit 28 de ani, iar fiul omului de afaceri a fost nevoit să petreacă în apartamentul său din Floreasca şi nu în club aşa cum obişnuia în trecut, scrie Cancan.ro.  Fiul omului de afaceri, Dorin Cocoş, a fost arestat preventiv, dar judecătorii au decis să fie plasat în arest la domiciliu, în dosarul "Bica 2".

Prietenii apropiati, precum Codin Maticiuc, au mers numaidecat sa vada cum se simte si sa-i spuna "bun venit acasa". "L-am vazut cu doua zile inainte de ziua lui cand a ajuns acasa. A fost emotionant, ca nu l-am vazut de 2 luni. Cand era in arest, nu l-am putut vizita, pentru ca i-au fost retrase niste drepturi. Nu a slabit, habar n-am daca s-a schimbat in vreun fel. El era un prieten bun si un baiat extraordinar si inainte. Probabil ca s-a consumat in interior, stiti si dvs conditiile arestului sunt destul de dure, placut nu e" a marturisit Codin, prietenul lui Alin Cocos.

Petrecerea data de Alin Cocos a fost curmata, insa, la venirea unor invitaţi nepoftiti: politistii. Oamenii legii au vrut sa se asigure ca arestatul este la domiciliu asa cum ar trebui, au redactat un proces verbal si au plecat.

De la ziua lui Alin a lipsit tocmai iubita lui, Gina Pistol, cea care l-a vizitat non-stop in cele doua luni de arest.

 

Citeşte şi: Cine este femeia pe care Alin Cocoş REFUZĂ să o DENUNŢE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ