Fabulos! Vedeta care își face cadou de nuntă o insulă de 11.000.000 $

| 12 iun, 18:58

Heidi Klum se pregătește să meargă a treia oară la altar, alături de afaceristul Vito Schnabel, care este cu 14 ani mai tânăr. Ea a decis însă că merită și un cadou de nuntă pe măsură, așa că a decis să-și cumpere singură o insulă întreagă numai pentru ea.

Considerată unul dintre cele mai frumoase şi mai cunoscute foste manechine Victoria's Secret, Heidi este deja celebră pentru vacanțele ei petrecute pe insule private. Însă, frumoasa nemțoaică își dorește acum ceva mai mult și a pus ochii pe o insulă pe care o vrea doar pentru ea. Este vorba de Insula Tavern pentru care celebrul fotomodel nu se zgârceste și își ușurează conturile cu nu mai puțin de 10.990.000 de dolari. Aceasta se află la doar o oră de Manhattan, are o casă cu șase camere construită din anul 1900, are o plajă privată, o piscină imensă, doc și casă pentru oaspeți.

Conform topurilor financiare, blonda ar avea o avere de 70 de milioane de dolari. Căsătoria cu Vito ar fi a treia pentru Heidi. Între 1997 şi 2002 a fost măritată cu hair-stylistul Ric Pipino, iar din 2005 până în 2012, cu solistul Seal. Are 4 copii - unul (o fetiţă) cu fostul manager al echipei de Formula 1 Renault, Flavio Briatore, şi 3 cu Seal.

 

Citeşte şi: FABULOS! Fiul lui IOAN RUS duce o viaţă de nabab. Cum îşi răsfaţă ALEX RUS iubita GALERIE FOTO

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ