Facebook ameninţă cu blocarea ştirilor ale presei din Australia

| 01 sep, 10:47

Facebook are în plan blocarea oricărui link sau postare care conţine ştiri ale presei australiene, ca o contramăsură după ce Autoritatea pentru Concurenţa şi Protecţie a Consumatorilor din Australia a anunţat că vrea să adopte o hotărâre prin care reţeaua de socializare să plătească o sumă de bani publisherilor.

Autoritatea consumatorilor din Australia a încercat să impună plata unei sume de bani şi Google, însă gigantul american a decis blocarea în Google News a site-urilor deţinute de publicaţiile pe care ar fi trebuit să le plătească, ceea ce a generat pierderi importante pentru acestea, din cauza scăderii traficului.

După ce a jucat mai multă vreme cartea diplomaţiei, Facebook a trecut la ameninţări şi, la fel ca Google, spune că, dacă hotărârea va fi adoptată, pe reţeaua socială nu vor mai văzute postări care să conţină ştiri, potrivit Economica.net.

Ca şi în cazul Google în Europa, dacă Facebook merge până la blocarea ştirilor, publisherii vor ajunge într-o situaţia mai grea decât cea de până acum, pierzând traficul din Facebok şi, automat, o parte a veniturilor din reclame.

Citeşte şi Facebook va schimba semnificativ aplicaţia WhatsApp

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 09:59
raryMenna
femara ou clomid
clomid from india Typically, thioesters as used here comprise an organic moiety containing about 1 50 carbon atoms e

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ