Falcă (PDL): Marele merit al lui Traian Băsescu este că România a crescut sub viziunea lui

| 11 dec, 2013

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat miercuri că mulţi membri PDL au crescut sub gândirea politică a preşedintelui Traian Băsescu, iar marele merit al acestuia este că România a crescut sub viziunea sa.

'Mulţi dintre dumneavoastră, cei prezenţi în sală, am crescut sub gândirea politică a preşedintelui Traian Băsescu, iar marele merit al acestuia este că România a crescut sub viziunea lui. România are astăzi cea mai mare securitate din istoria ei, România a reuşit să-şi îndeplinească al doilea mare proiect de integrare europeană sub preşedinţia domnului Băsescu', a spus Falcă, la Palatul Parlamentului, în cadrul dezbaterii pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale din 2014.

El a adăugat că marţi a fost Ziua mondială a drepturilor omului iar singurul care 's-a aplecat' doar asupra lui însuşi a fost Parlamentul României, care a avut ziua sa mondială, 'a drepturilor sale mai presus de lege, afectându-ne nouă viitorul'.

Despre legea descentralizării Falcă a spus că a obţinut 'o dependenţă mai puternică de consiliul judeţean, pentru că aceasta este valoarea stângii'.

În altă ordine de idei, Gheorghe Falcă a menţionat că România are nevoie de un stat mai suplu, cu mai puţini bugetari, cu legi ferme şi clare astfel încât cetăţenii să-şi poată crea bunăstarea.

'Un reper important este familia, familia este locul unde aveam cea mai bună radiografie. În familie simţim cel mai repede când cresc preţurile în piaţă, simţim rapid când avem probleme cu sistemul de sănătate sau cu sistemul de educaţie, de aceea atunci când vrem să facem politici trebuie să facem politică în educaţie pentru familie ca reper, în sănătate pentru familie ca reper. Atunci când vom gândi sistemele pentru familie atunci vom avea aceasta familie lângă noi', a precizat Falcă.

La dezbaterea pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din 2014 au participat Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu, iar aceasta este ultima de acest gen înainte de alegerile interne.

Sâmbătă îşi aleg reprezentantul şi democrat-liberalii din regiunea Bucureşti-Ilfov.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a câştigat până acum şase dintre cele şapte runde de alegeri pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale în faţa contracandidatului său, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2013
esticretindecitetratez
Zi Falcă și trage apa...
Limbi dorsale făr număr de la finuțu-lache de la Arad.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ