Fanii Twin Peaks, în extaz. Ce anunţ a făcut David Lynch

| 16 mai, 2014

Fanii Twin Peaks au motive sa fie fericiti. Regizorul David Lynch a anuntat ca o pelicula de 90 de minute, continand cadre care nu au aparut nici in serial, nici in film, va putea fi vazuta in cinematografe in 29 iulie.

Conform ContactMusic, pelicula se va numi "Twin Peaks: The Entire Mystery" si era asteptata de cei care au urmarit, cu ani in urma serialul Twin Peaks. Cu cateva luni in urma, un anunt intr-un ziar, care chema femei caucaziene tinere la casting, a dat fanilor de inteles ca se pregateste o continuare. Ulterior, anuntul a fost scos, iar zvonurile au fost considerate fara temei.

In serialul care in Romania a fost transmis la TV in anii '90, Kyle MacLachlan joaca rolul agentului FBI Dale Cooper.

Filmul se va concentra pe ultimele zile ale Laurei Palmer, cand extrem de multe lucruri s-au intamplat si despre care publicul nu stie, a spus regizorul.

Serialul este privit ca un clasic al televiziunii moderne, spunandu-se despre acesta ca a pregatit terenul pentru seriale ca "The Killing" sau "Breaking Bad".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ