Fanii Twin Peaks sunt în extaz! Serialul se întoarce după 25 de ani

| 07 oct, 2014

Unul dintre cele mai cunoscute seriale ale inceputului anilor '90, "Twin Peaks", se intoarce pe micul ecran, David Lynch si Mark Frost lucrand deja la o continuare.

Serialul va fi reluat in SUA de postul Showtime, urmand ca in continuare sa fie difuzate episoadele la care se lucreaza in prezent, informeaza New York Times.

Noile episoade, cel mai probabil noua la numar, vor putea fi vazute in 2016, acestea urmand sa fie scrise si regizate de Lynch si Frost, la fel ca in urma cu 25 de ani.

Presedintele Showtime Networks a confirmat ca serialul se intoarce la TV si ca va avea o continuare, iar Lynch, care a regizat filme precum "Blue Velvet" sau "Eraserhead", contactat de publicatie, a spus ca se gandeste la acest proiect de circa 3 ani. Totul a pornit de la o replica a Laurei Palmer, care spune la un moment dat "Ne vedem in 25 de ani".

Cat despre Frost, de al carui nume se leaga scenariile unor filme ca "Hill Street Blues" sau "The Equalizer", acesta a declarat ca in prezent sunt contactati actorii din serial, sperandu-se ca acestia sa-si doreasca sa reinvie personajele.

Episodul pilot al serialului, difuzat in 1990 de postul ABC, a fost vizionat, in SUA, de 34 de milioane de oameni.

In serial, agentul special Dale Cooper, jucat de Kyle MacLachlan, incearca sa afle cine a ucis-o pe tanara Laura Palmer, intalnind o serie intreaga de suspecti si personaje bizare, cum ar fi piticul care ii ofera indicii in vis sau o femeie care are o relatie speciala cu buturuga sa.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ