Fără jenă, a ARĂTAT absolut tot! Este IMPLICATĂ în dosarul ”Prostituție în showbiz”

| 11 aug, 09:18

De curând, una dintre cele mai ”apreciate” fete de oraș de la noi a fost implicată în extra-mediatizatul dosar al ”Prostituției din showbiz”. Și, după ce, timp de câteva luni, a încercat să stea cât mai departe de atenția publicului, revenirea ei a fost una ”în forță”.

Diana Nicoraș, una dintre blondele celebre ale showbiz-ului românesc, și-a făcut, zilele trecute, apariția într-unul dintre cluburile de fițe de pe litoral. Alături de ea, o mai veche amică de-a ei, cercetată și ea în dosarul ”Prostituție în showbiz”, Diana Gureșoaiei, zâmbea larg, semn că problemele pe care le avea cu legea sunt istorie, scrie revistablogurilor.ro.


Și, pentru că erau la distracție, cele două au căutat mult în dulap și și-au găsit cele mai senzuale ținute cu putință. Doar că Diana Nicoraș a cam exagerat puțin și a scos, la vedere, ceea ce, teoretic, trebuie să se vadă doar la duș sau în momentele intime. Mai exact, rochița i-a cam alunecat de pe piept și, deloc surprinzător, a lăsat un sân la vedere…


diana nicoras

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ