FĂRĂ PRECEDENT! Seiful cu averea lui Darius Vâlcov, plimbat printr-un judeţ întreg

| 09 apr, 11:08

Seiful cu averea fostului ministru Darius Vâlcov a fost plimbat prin tot județul Olt pentru a fi ascuns de procurori. A stat întâi în Slatina, în casa deputatului Daniel Bărbulescu, apoi a ajuns într-un sat, după ce primarul unei comune a refuzat să-l ascundă, se arată într-un reportaj difuzat de Digi24.

Deputatul Daniel Bărbulescu le-a povestit procurorilor, cum comoara a ajuns la el în casă în 2011. El ar fi primit un telefon de la Vâlcov, pe atunci primar, în care îl ruga să îi adăpostească averea.

După patru ani, pe 12 martie 2015,  Darius Vâlcov i-a cerut lui Bărbulescu să mute seiful în casa primarului din Vitomirești, însă acesta l-a refuzat. El nu recunoaște nici propunerea care i s-a făcut.

„Nu am nicio legătură, nu am discutat nici cu domnul senator, nici cu domnul deputat Bărbulescu absolut nimic despre ceea ce am auzit la televizor”, se apără Robert Rotea, primarul din Vitomirești.

În cele din urmă, comoara a ajuns în satul Osica de Sus, la alți apropiați ai fostului ministru, unde a și fost găsită de procurori.

La sfarsitul lunii martie, DNA a facut cunoscut faptul ca Darius Valcov ar fi primit ca primar, printre altele, 3 lingouri de aur, in greutate de 3 kilograme, un tablou cu rama aurie inscriptionat Renoir, un tablou inscriptionat Jean Coteau si o pictura pe lemn inscriptionata Aurel Acasandrei, toate fiind depozitate intr-un seif, alaturi de 90.000 de dolari si 1.323.850 de lei.

 

Citeşte şi: Darius Vâlcov rămâne în arest

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ