Federalii de la fotbal explică egalul glorios cu Feroe: Nordicii sunt disciplinaţi

| 11 iun, 2013

Directorul departamentului de copii şi juniori din cadrul FRF, Miodrag Belodedici, a motivat rezultatul de egalitate, scor 2-2, obţinut de echipa naţională de tineret în partida cu selecţionata Insulelor Feroe, prin sistemul bun de pregătire şi disciplină de care beneficiază nordicii.

"Nu am fost la meciul cu Feroe, nu ştiu ce s-a întâmplat la puază, trebuie să-l întrebaţi pe Emil Săndoi. Ştiu că era nervos pe elevii săi şi voia să-i certe. Şi noi ne mai ascundeam când jucam prost, chiar şi în toalete. Cei din Feroe sunt nordici, au un sistem bun de disciplină şi de pregătire. Sunt mult mai liniştiţi decât copiii noştri. Pe partea asta de disciplină tactică ne bat. Nu sunt amatori. Putem să spunem că şi noi suntem amatori", a declarat Belodedici, după ce presa sportivă a scris despre un conflict între selecţionerul Emil Săndoi şi jucători în pauza meciului, când gazdele conduceau cu 1-0.

Oficialul FRF a precizat faptul că pentru Steaua ar fi o nenorocire să fie exclusă de UEFA din cupele europene: "Ar fi foarte rău ca Steaua să nu mai participe în ligă. E foarte îngrijorător pentru suporteri şi pentru jucătorii de la Steaua. Aşteptăm, nimeni nu ştie ce se va întâmpla. Toată lumea ştie că UEFA e foarte strictă. Au mai retrogradat echipe şi din Italia şi din Turcia, dar eu sper că nu e chiar aşa de grav. E o pată neagră, normal. Ar fi o nenorocire".

Reprezentativa de tineret a României a remizat, vineri, în deplasare, scor 2-2, cu selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci contând pentru grupa a 6-a de calificare la turneul final al Campionatului European Under 21, ediţia 2013-2015.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, oficialii FRF Mircea Sandu, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Dumitru Mihalache şi fostul portar al Stelei, Daniel Gherasim, au participat marţi la inaugurarea unui proiect de responsabilitate socială susţinut de FRF, UEFA, UEFA Grassroots Programme şi Primăria Sectorului 5, la Şcoala 136 din Capitală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ