Femeia graţiată de Traian Băsescu a ieşit din închisoare. Ce i-a transmis preşedintelui

| 03 oct, 2014

Femeia graţiată zilele trecute de Traian Băsescu a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor vineri după-amiază. Femeia, încarcerată după ce a furat un telefon mobil, a fost aşteptată la poarta închisorii de soţul ei.

Crina Tănasă a păşit, vineri, în afara zidurilor închisorii de la Târgşor, la două zile după ce s-a anunţat că va fi graţiată. Primul lucru la care s-a gândit femeia după ce a păşit în afara zidurilor închisorii a fost să ajungă cât mai repede la cei şapte copii ai săi. "Acum o să mă duc la copilaşii mei. I.am mai văzut de două ori, că au mai venit de două ori la mine. Să trăiască domnul Traian Băsescu. Îi mulţumesc frumos. Să trăiască şi copilaşii lui, şi famila lui să trăiască", a spus femeia.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de grațiere a Crinei Tănasă, mamă a şapte copii şi care suferă de afecţiuni psihice, pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de 3 ani de închisoare. Crina Tănasă a fost condamnată pentru furtul unui telefon mobil. Este a doua graţiere semnată de şeful statului pe final de mandat. Crina Tănasă a fost colegă de celulă cu Angelica Lican, graţiată în iunie de preşedintele Băsescu.

Crina Tănasă a a fost condamnată la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, prevăzută de Art. 192 alin. (2) Cod penal, precum și a infracțiunii de furt calificat, prevăzută de Art. 208 - 209 lit. a) Cod penal, dispusă prin sentinţa penală nr. 456/21.05.2002 a Judecătoriei Strehaia (județul Mehedinți), pentru că a sustras un telefon mobil dintr-o locuință, informează Administraţia Prezidenţială.

Decizia președintelui Traian Băsescu are la bază motive umanitare. Crina Tănasă este mamă a șapte copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani, și suferă de afecțiuni psihice.

Crina Tănasă mai avea de ispăşit două luni de închisoare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ