Femeile din PSD au cerut să pice noi capete. Dragnea: E un puști obraznic

| 13 dec, 2014

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că duminică, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, va solicita în numele organizaţiei pe care o reprezintă sancţionarea dură, potrivit Statutului partidului, a europarlamentarului Cătălin Ivan ca urmare a afirmaţiilor acestuia la adresa colegelor sale de partid Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă.

'O altă decizie pe care am luat-o este aceea de a cere mâine (duminică - n.r.) Comitetului Executiv al PSD să ia o atitudine şi o poziţie fermă de sancţionare a lui Cătălin Ivan, care, prin afirmaţiile publice, fără a exista o discuţie în cadrul partidului, a atacat două dintre colegele noastre, pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă, care şi-au făcut pe deplin datoria ca şi acţiune politică. Organizaţia de femei a PSD solicită sancţionarea lui Cătălin Ivan, iar acest lucru va fi propus mâine, din nou, din partea noastră în cadrul Comitetului Executiv Naţional', a declarat preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate la finalul Comitetului Executiv Naţional al organizaţiei.

Întrebată ce sancţiune va fi propusă în cazul lui Cătălin Ivan, Rovana Plumb a spus: 'Comitetul Executiv al partidului va fi cel care va decide. Propunerea noastră este de a fi sancţionat dur, conform Statutului'.

"Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie, şi care din păcate nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD. În PSD a început un proiect de reformă profundă care va face din acest aprtid cel mai modern partid din România", a spus la rândul său Liviu Dragnea.

El a arătat că nimeni din PSD nu mai acceptă "să se trezească câte un vorbitor pe la televizor şi să atace pe cineva din partid".

"Faptul că şi-a permis să atace colege de-ale noastre – e ceva inacceptabil", a mai spus Dragnea, care a arătat că CExN se va pronunţa duminică în privinţa sancţionării acestuia.

Cătălin Ivan şi Gabriela Firea au avut un schimb de replici într-o emisiune a Antena 3, contrazicându-se pe tema propunerii preşedintelui executiv al PSD Liviu Dragnea de separare a poziţiilor executive de cele politice.

Europarlamentarul a avut şi o postare pe pagina sa de Facebook referitoare la posibilitatea ocupării funcţiei de şef al grupului eurodeputaţilor - pe care încă o deţine - de către Viorica Dăncilă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
mara
Toti si toate care nu sunt de acord cu aberatiile acestei moldovence cu pretentii de mare ziarista ,ca jurnalista nu-i pot zice ,deoarece s-ar rasuci in morminte inaintasii in ale jurnalismului,deci toti care indraznesc sa aiba alta opinie ,contradictorie ,lui liviu dragnea-special scris cu litere mici-vor fii aspru ,dur sanctionati.Atunci PSD=ce? UNDE E DEMOCRATIA PSD-ista? Ne reintoarcem la Epoca de AUR?doar aplauda si suntem de acord fara sa cricnim si sa gindim?Eu inteleg sa fie disciplina dar nu inteleg Totalitarismul,Nepotismul si Lipsa de Moralitate care s-a instalat deja in acest PSD.Pacat de mortii din 1989 care au sperat ,bietii ,altceva decit ceea ce exista astazi in acest partid.Mai ginditi-va tovarasi!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ