Fenechiu vrea să demisioneze, Crin nu îl lasă de ruşine

| 16 mai, 2013

Relu Fenechiu a avut o întrevedere cu Crin Antonescu, discuţie în cadrul căreia ministrul liberal şi-a anunţat intenţia de a demisiona din funcţie. Fenechiu a fost întors din drum în ultima clipă.

Paharul lui Relu Fenechiu s-a umplut. De ridicol, se înţelege. După ce că este cercetat penal, după ce că este ministrul cu cea mai defavorabilă imagine a Cabinetului Ponta, numai intrarea în impas a privatizării CFR Marfă îi mai lipsea. Conform unor surse din Ministerul Transporturilor, se pare că printre condiţiile de eligibilitate pentru preluarea CFR Marfă s-au strecurat nişte erori de care ministrul Fenechiu nu este deloc străin şi care au influenţat decisiv procesul de selecţie a viitorului investitor.

Astfel, Relu Fenechiu a avut o întrevedere cu Crin Antonescu, discuţie în cadrul căreia ministrul liberal şi-a anunţat intenţia de a demisiona din funcţie. Fenechiu a fost întors din drum în ultima clipă.

Argumentele hotărâtoare au fost trei:

1.      Dincolo de a fi Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu asigură inclusiv „transporturile” de resurse înspre şi dinspre PNL.

2.   Dacă Relu Fenechiu s-ar prăbuşi, Crin Antonescu este conştient că o dată cu el ar pierde o parte importantă a susţinerii din zona Moldovei, unde ministrul liberal, alături de preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, controlează o bună parte a resurselor.

3.   Şi un ultim argument din categoria „aceste lucruri ne doare”:  Relu Fenechiu trebuie să asigure în continuare cele mai bune condiţii de zbor pentru europarlamentarul Adina pe relaţia Bucureşti-Bruxelles şi, în perspectivă, pentru Crin Antonescu, în calitate de posibil viitor şef de stat ce va avea nevoie de o aeronavă prezidenţială, drept pe care mai ca i l-a interzis lui Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ