Fenomen straniu în Yemen. Fata care plânge cu lacrimi de piatră

| 10 apr, 2014

O fată de 12 ani din Yemen i-a șocat pe medicii din întreaga lume pentru că în clipa în care plânge, lacrimile sale sunt din piatră.

Un fenomen straniu a fost raportat la un spital din Yemen, când o fată de doar 12 ani a fost adusă pentru o problemă incredibilă. Atunci când plânge, în loc de lacrimi, ochii copilului elimină pietre de diferite dimensiuni. Acest caz nu este unic în lume, pentru că a mai fost întâlnit într-o localitate din India, când o altă fată, în vârstă doar de 7 ani, a plâns cu pietre pentru un interval de 15 zile.

Acum, ca și atunci, medicii au privit stupefiați evenimentul și chiar dacă au încercat să-i confere o explicație științifică, nu au reușit. Sadia Saleh a fost internată la un spital din Yemen pentru a fi ținută sub observație în speranța de a se determina motivul pentru care lacrimile se transformă în pietre.

Fenomenul a produs panică în rândul rudelor copilul. Aceștia cred că este controlat de o forță demonică, care reacționează după bunul plac. Medicii infirmă această credință, dar nici nu pot oferi o explicație clară ciudatului proces.

Deocamdată, nimeni nu poate oferi mai multe explicații cu privire la cazul Sadiei, dar numeroase analize și cercetări sunt în curs de efectuare. Dacă un rezultat pozitiv se va descoperi, atunci putem spune că organismul uman este o mașinărie perfectă care reacţionează în diferite moduri atunci când anumiți factori se întâlnesc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ