Fermierii afectați de secetă vor primi ajutoare de 850 milioane lei

| 24 aug, 20:46

Guvernul a aprobat în ședința de luni un proiect de OUG privind o schemă de ajutor de stat pentru despăgubirea fermierilor afectaţi de secetă, a anunţat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

 

 

 

"Vorbim despre o schemă de ajutor de stat cu un buget de 850 de milioane de lei pentru un număr de aproximativ 34.400 de fermieri şi o suprafaţă afectată de aproximativ 1,6 milioane de hectare", a spus Dancă, potrivit HotNews.ro.
Potrivit acestuia, valoarea maximă a sprijinului acordat în cadrul aceste scheme de ajutor de stat poate să ajungă până la 925 de lei pe hectar pentru suprafeţele afectate de secetă.
După publicarea ordonanţei de urgenţă în Monitorul Oficial, fermierii vor putea depune cererile pentru finanţarea acestor pierderi în termen de 10 zile, astfel încât în cursul lunii septembrie să fie efectuate plăţile de compensare a pierderilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ