Festival de paraşutism în Capitală

| 28 sep, 2013

Aerodromul Clinceni găzduieşte în aceste zile cel mai mare festival de paraşutism din România, 'Bucharest Skydiving Boogie', rezervat atât amatorilor cât şi profesioniştilor.

Vedeta evenimentului este Tim Porter, o legendă a paraşutismului, prezent la festival pentru a antrena paraşutiştii români. Porter este campion la diferite specialităţi ale paraşutismului, are peste 19.000 de salturi şi mai bine 21 de ani de experienţă de zbor în cădere liberă, cu peste 26 de medalii naţionale în Marea Britanie, se precizează într-un comunicat de presă.

De asemenea, Tim Porter a sărit de la 7.600 m dintr-un balon, fără oxigen, ca parte dintr-o echipă de paraşutişti specializaţi in sky surfing. El este considerat unul dintre cei mai buni cameramani din lume, în zborul în cădere liberă. 

Cu ajutorul lui Tim Porter, sâmbata şi duminică, echipa TNT Brothers şi-a propus să realizeze o serie de demonstraţii în aer, printre care şi un nou record: o prindere în cădere liberă realizată de 24 paraşutişti şi o prindere în formă de stea realizată doar de fete paraşutiste. Salturile vor fi realizate simultan din trei avioane: dintr-un Cessna 206 YR-TNT şi două Pilatus Porter, adaugă comunicatul.

În fiecare zi, în cadrul festivalului organizat de TNT Brothers pe aerodromul de la Clinceni, se reunesc peste 100 de paraşutişti cu licenţă veniţi din întreaga lume (Romania, Serbia, Bulgaria, Norvegia, Canada, Spania, Franţa, SUA, Emiratele Arabe Unite), realizând aproximativ 1500 salturi de la 4.200 m.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ