Festivalul Oktoberfest debutează, joi, cu o paradă în Bucureşti

| 02 oct, 2013

Festivalul Oktoberfest, care sărbătoreşte berea românească în stil bavarez, debutează, joi, cu o paradă în Capitală, bucureştenii fiind invitaţi să deschidă cepul butoaielor timp de patru zile, într-o atmosferă plină de voie bună, asezonată cu muzică, dans şi jocuri cu premii.

Cu o vechime de cinci ani la Braşov, festivalul îmbină sărbătoarea berii de toamnă, specifică zonei Bavaria din Germania, cu măiestria berii româneşti, se arată într-un comunicat remis presei. Festivalul debutează joi cu Parada Oktoberfest prin oraş, o invitaţie la distracţie pentru bucureşteni, urmată de festivitatea de deschidere. Cu această ocazie, se va "da cep butoiului" de bere, gest simbolic ce anunţă startul distracţiei marca Oktoberfest.

Programul zilnic al festivalului include Micul Dejun Bavarez, cu specialităţi germane şi jocuri cu premii, reprezentaţii ale baletului oficial Oktoberfest de la Opera din Braşov, precum şi muzică bavareză, oferită de Orchestra Karpaten Band şi de DJ Edelwiess.

Seară de seară, atmosfera de veselie este întreţinută de concerte, susţinute de Rocky 5 din Germania şi de Trupa 6, o formaţie de tineri talentaţi care dau glas imnului oficial Oktoberfest.

În plus, doamnele şi domnişoarele sunt invitate sâmbătă să participe la Miss Oktoberfest. Amatorii de distracţie au parte de provocări inedite cu premii atractive în zona de jocuri, deschisă joi şi vineri, în intervalul 18.00 - 22.00, şi sâmbătă şi duminică între 16.00 şi 21.00.

Festivalul Oktoberfest aduce la Bucureşti adevărata tradiţie bavareză a berii şi reuneşte sub acoperişul celui mai mare cort, instalat la Plaza România, toţi pasionaţii de bere bună.

Oktoberfest Bucureşti este organizat împreună cu Ursus, în parteneriat cu Primaria Sectorulului 6, Centrul Cultural European, Clubul Economic German Braşov şi Plaza Romania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ