Fetiță de 3 ani, uitată de părinți pe Autostrada Soarelui

| 10 aug, 22:59

Nerăbdători să ajungă cât mai repede la plajă, o familie și-a uitat fetița în vârstă de numai trei ani la un popas pe Autostrada Soarelui din Franța.

Cei doi soți au mers cu mașina 150 de kilometri înspre Riviera Franceză înainte să realizeze că fetița lor de trei ani a fost uitată la restaurantul unde au facut popas pe autostradă, potrivit telegraph.co.uk.

Părinții și-au dat seama că micuța nu este cu ei abia când au ascultat un anunț la radio. Micuța a fost uitată, duminică, în apropierea comunei Loriol, la restaurantul popas al autostrăzii A7, cunoscută sub numele de Autostrada Soarelui.

Copilul a fost găsit de alți turiști care au alertat poliția locală. Micuța a fost cea care a declarat polițiștilor că mergea spre plajă cu părinții, fratele și sora sa, dar că a văzut cum mașina tatălui său pleca.

Cei doi părinți au fost chestionați de autoritățile locale și urmează să se stabilească dacă se impun luate măsuri împotriva lor pentru faptul că nu și-au dat seama că micuța nu se află cu ei în mașină.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ