Un nou ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. TRAFICUL este îngreunat

| 10 aug, 09:10

Un accident rutier s-a produs pe Autostrada Soarelui A2 încă de la primele ore ale dimineţii. Potrivit România TV, cauza accidentului este nerespectarea distanţei între vehicule.

Şoferiţa vinovată de producerea accidentului a suferit o fractură la umăr şi a fost transportată la de urgenţă la cel mai apropiat spital.

Centrul Infotrafic afirmă că la kilometrul 136, pe senul de mers către litoral se circulă doar pe prima bandă, în coloană de aproape 2 kilometri, din cauza unui accident.

Citeste si: UPDATE Accident GRAV pe Autostrada Soarelui. Un autocar s-a răsturnat: 2 persoane au murit, 48 sunt rănite

De asemenea, traficul pe sensul A2 Bucureşti-Constanţa este moderat, iar la staţia de taxare de la Feteşti se formase o coloană de maşini de circa 150 de metri, pe singura bandă destinată plăţii pe loc a tarifului de trecere a podurilor între Feteşti şi Cernavodă.

În timpul nopţii de duminică spre luni au mai fost înregistrate ale două accidente pe Autostrada Soarelui din cauza traficului aglomerat şi a nerespectării distanţei de rulare şi a limitei de viteză.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ