Gabriel Cotabiţă, GEST UIMITOR la externare

| 17 iul, 17:57

Vrând parcă să demonstreze că e refăcut complet, în momentul externării, artistul a afirmat că poate conduce şi a cerut maşina personală.

A stat nu mai puţin de două luni în spitale şi în toată această perioadă, Gabriel Cotabiţă i-a uimit nu doar pe medici, ci şi pe apropiaţi. Mai întâi, artistul şi-a revenit din comă, când puţini îi dădeau şanse, după care s-a recuperat miraculos. A început să vorbească, acum merge bine, s-a apucat de compus piese, şi-a făcut planuri de vacanţă...

Citeste si: Verdict CRUNT după externare! Care este ŞANSA lui Gabriel Cotabiţă

Mai mult, în cursul zilei de ieri, în momentul în care s-a externat, artistul a cerut să plece la volanul propriei maşini, spunând chiar că se simte capabil să conducă, dacă este lăsat, potrivit Libertatea. Lucru care însă nu s-a întâmplat, Gabi fiind transportat acasă în siguranţă cu o maşină din spital, dotată cu cele necesare în cazul în care s-ar fi întâmplat ceva neprevăzut.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ