ACCIDENT TERIBIL. Constănțean STRIVIT de mașina unui tânăr beat care a fugit. Alte 6 persoane în spital

| 31 iul, 08:06

O adevărată tragedie a avut loc în această dimineață pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța, lângă cimitirul Palas. Un bărbat sosit tocmai din Alaska a fost ucis, altul a rămas fără picior iar alții au ajuns în spital din cauza unui tânăr care s-a urcat la volan băut.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5, în momentul în care un microbuz, care transporta navigatori sosiți din Alaska, a oprit pe marginea bulevardului I.C. Brătianu, pe banda I, pentru a-și lăsa pasagerii. Aceștia coborâseră din vehicul și își ridicau bagajele din remorca atașată, când un autoturism a intrat în plin în grupul de oameni.

Un bărbat, care tocmai își ridicase bagajul, a fost prins între mașina ucigașă și microbuz, fiind strivit între fiarele contorsionate. Alte persoane au fst lovite, la rândul lor, în plin. Șoferul nu a mai stat însă să vadă ce s-a întâmplat și a fugit de la locul faptei.

La fața locului au ajuns echipaje ale Serviciului Descarcerare și Ambulanței, care au preluat victimele și le-au transportat de urgență la Spitalul Județean. Din păcate, pentru bărbatul strivit între mașini nu s-a mai putut face nimic, picioarele fiindu-i retezate la impact.

Alte două persoane se zbat în aceste momente între viață și moarte. Medicii au fost nevoiți să amputeze piciorul unei dintre ele. Alți patru bărbați au suferit răni mai ușoare, care nu le pun viața în pericol.

Șoferul a fost prins în jurului orei 6 de polițiștii constănțeni. Se afla acasă, iar oamenii legii au înțeles imediat de ce fugise: acesta avea o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii urmează să stabilească dacă șoferul microbuzului a parcat regulamentar, având în vedere că stația în care ar fi putut să o facă era ocupată de autoturisme particulare parcate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ