Un politician s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc

| 28 iul, 16:17

Consilierul județean Nicolae Fronescu, în vârstă de 58 de ani, și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc aflat în construcție din municipiul Constanța.

 

Potrivit Observator de Constanţa, victima este consilierul judetean Nicolae Fronescu, fost director al Directiei Piete din cadrul Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare Constanţa.

El i-ar fi rugat pe muncitorii de pe șantier să-i arate unul dintre apartamentele situate la etajul 10 al clădirii respective. Când a ajuns în balcon, s-ar fi aruncat în gol.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iul, 18:06
dreptate
Dumnezeu incepe Judecata de Apoi, ieri a murit deputatul aurel vladoiu, azi a murit deputatul gheorghe ciobanu plus tot azi a murit nicolae fronescu consilier judetean la Constanta care s-a aruncat de la etajul 10 si aceeasi soarta ii asteapta pe toate zecile de mii de farisei pe care Isus i-a condamnat la IAD:"Vai voua, carturarilor si fariseilor fatarnici! Serpi, pui de vipere, cum veti scapa de osanda iadului?", Noul Testament, Matei cap.23: 29,33

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ