Gabriel Cotabiţă a fost EXTERNAT

| 16 iul, 10:22

Gabriel Cotabiță a fost externat din Spitalul Elias, acolo unde și-a petrecut ultimele săptămâni pentru recuperare. Starea la externare este ameliorată, potrivit medicilor. Artistul va avea în continuare un program de recuperare și se va prezenta la spital ori de câte ori este nevoie.

La doar două luni de la accidentul suferit, Gabriel Cotabiță i-a mărturisit unui apropiat că este pregătit să se apuce de muncă pentru a termina înregistrările la noua sa piesă.

Fiicele lui Cotabiţă au vorbit în premieră despre coşmarul prin care au trecut în această perioadă şi despre bucuria pe care au simţit-o atunci când au văzut că tatăl lor s-a făcut bine.

”Primele momente nici nu era foarte clar ce s-a întâmplat, nu puteau să ne spună nimic. Ideea că nu poţi comunica cu părintele tău, care e în suferinţă e teribilă”, au spus fetele.

Artistul şi-a revenit miraculos după aproape o lună şi jumătate de comă. Cotabiţă se simte bine acum şi este gata chiar să îşi reia activitatea.

”Am zis gata, de acum ne punem pe treabă că trebuie să ţinem cât de cât controlul la ce ne aşteaptă. Emoţiile le-am simţit dar le am lasat acolo unde au fost, in sfarsit putem zambi”, au mai spus acestea.

”Săptămâna trecută mi-a zis Andrei, dacă mă ajută Dumnezeu în 2 săptămâni sunt la studiou. Mai avem un vers de tras la piesă pentru că a ramas neterminat”, a afirmat un apropiat al cântărețului.

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, Gabriel Cotabiţă le-a mărturisit apropiaţilor că se simte ca şi cum s-a născut a doua oară şi că în perioada cât s-a aflat în comă şi-a revăzut întreaga viaţă. 

Cotabiţă ar mai fi mărturisit şi că, deşi nu era conştient, le-a simţit aproape pe fiicele sale şi pe mama sa.

 

Citeşte şi: Şocant! Cum a fost UMILIT Gabriel Cotabiţă de televiziuni

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ