Primele REZULTATE ale anchetei, în cazul accidentului de pe Autostrada Soarelui

| 12 aug, 09:47

Primele rezultate ale anchetei privind cauza accidentului de pe Autostrada Soarelui indică faptul că şoferul autocarului răsturnat a respectat timpii de conducere şi de odihnă. În accident, o adolescentă şi o femeie din Ucraina au murit şi alţi peste 50 de ucraineni au fost răniţi.

Specialiştii Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR) au stabilit că şoferul bulgar care a condus autocarul răsturnat pe Autostrada Soarelui a respectat timpii de conducere şi de odihnă, potrivit Ministerului Transporturilor.

Conform Ministerului Transporturilor, la locului accidentului a fost prezentă şi o echipă de inspectori ISCTR, cărora anchetatorii le-au predat diagramele tahograf. Reprezentanţii ministerului au arătat că, în cazul în care la locul accidentului au fost găsite şi înregistrările tahograf din zilele precedente, acestea au fost ridicate de poliţişti.

Autocarul în care se aflau 53 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, pe Autostrada Soarelui. În urma accidentului, o adolescentă de 17 ani şi o femeie au decedat, 48 de persoane, dintre care 21 de copii, au fost trasportate la mai multe spitale din Capitală, iar trei au refuzat transferul spre unităţile medicale.

Citeste si: UPDATE Accident GRAV pe Autostrada Soarelui. Un autocar s-a răsturnat: 2 persoane au murit, 48 sunt rănite

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ