Fifor: ”Nu dorim sub nicio formă să mai vedem ce s-a întâmplat pe 10 august anul trecut”

| 06 aug, 09:04

”Nu dorim sub nicio formă să mai vedem ce s-a întâmplat pe 10 august anul trecut”, a declarat, marți dimineață, ministrul de Interne Mihai Fifor. ”Cei care vor să protesteze în mod pașnic să nu uite niciun moment că suntem un stat european în care cetățeanul are dreptul să o facă în mod liber”, a spus Fifor.

”Problema pe care vreau să o subliniez este că le solicit să protesteze în mod pașnic, respectând totuși legea și tot ce înseamnă un astfel de protest. Nu dorim sub nicio formă să mai vedem ce s-a întâmplat pe 10 august anul trecut”, a declarat șeful MAI. 

Mihai Fifor a anunțat, luni, că a decis schimbarea din funcție a șefului Jandarmeriei, Cătălin Ionuț Sindile, înlocuitorul acestuia fiind șeful Jandarmeriei Dolj, Constantin Florea.

În ce privește cazurile de la Caracal și de la Galți, acesta a afirmat că ”vor fi luate toate măsurile” ca acestea să nu se mai repete. Fifor i-a criticat pe cei doi agenți din Galați care nu au ”catadicsit” să coboare din mașina de serviciu, spunând că, ”înainte de orice suntem oameni, trebuie să ne facem datoria pentru care suntem plătiți”. 

”Cei care au greșit pleacă acasă, nu există nicio abatere de la acest principiu”, a susținut ministrul de Interne. 

”Mă așteptam ca, după tragedia din Caracal, foarte mulți dintre colegii mei să înțeleagă că așa nu se mai poate”, a declarat Fifor, adăugând că ”Siguranță și Încreder”e nu trebuie să fie ”doar vorbe în vânt”, ”nu sunt lozinci”.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ